Despre feminizarea bărbatului

Cum s-a încălzit vremea, cum s-a umplut oraşul de vânjoşi. Mor de râs când văd toţi metrosexualii ăştia travestiţi, pensaţi, epliaţi şi care dau din fund mai suav şi mai lasciv ca femeia la care se dau. În multe cazuri ei sunt mai femei ca femeile de lângă ei, dar sunt bombardieri, toţi fac box şi lupte, combinat cu balet bineînţeles, şi au şcoala vieţii, uitănd că au ramas repetenţi în clasa întâi.

Îşi iau pantalonii mulaţi pe vine combinaţi cu un tricou cu anchior, işi trag freza aia „pămatuf de mop sau perie tocită într-o parte” şi pleacă să rupă inima fetişcancelor ăstora care la 17/18 ani şi puţin peste, cam până pe la 25 de ani, adoră sa fie numite: „fă”, „viaţa mea”.

Pe lângă asta, unii dintre ei defilează şi în roz. Eu o văd ca pe o culoare strict feminină. Nu vorbesc despre cămăşile slab roz, că alea sunt frumoase la un costum. Vorbesc de tricouri roz şi puternic roz care sunt doar pentru gay. Înainte să apară la fiecare magazin, roz doar homosexualii purtau.

Poate sunt conservator, poate am o mentalitate învechită, dar chiar nu pot să înţeleg „moda” asta cu bărbaţii feminizaţi. E greţos ce se întâmplă.

2 gânduri despre „Despre feminizarea bărbatului

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: